KCC


Curatitoarele cu presiune Kärcher Full Control. Originalul. Reinventat.

Noua gama a curatitoarelor cu presiune - Full Control de la Kärcher. Cu un design complet nou, curatitoarele sunt acum mai usor de utizilizat si mai eficiente. Descoperiti diferenta!

Nu ati avut niciodata atat de mult control: toate setarile importante si inovative pot fi testate oricand cu pistolul Full Control. Displayul cu LED arata in mod clar nivelul de presiune ales, asfel incat aveti in mod constant controlul setarilor.

Avantaje care fac diferenta

  • Simbolurile de pe lancea de pulverizare indica ce lance este cea potrivita cu setarea pentru aplicatia dorita.
  • Prin rasucirea lancei Vario Power , nivelul de presiune HARD, MEDIUM sau SOFT poate fi setat, precum si modul detergent – fara a intrerupe utilizarea.
  • Setarile de pe displayul LED de pe pistol arata in permanenta nivelul de presiune ales, asfel incat aveti tot timpul controlul asupra acestora.
Dispozitivele robuste dispun de asemea de lancii de pulverizare si pistol cu accesibilitate optima. In plus, curatitoarele cu apa Full Control nu se pot rasturna datorita bazei solide pe care o au, si, gratie rotilor mari si a manerului telescopic din aluminiu sunt foarte usor de transportat.