KCC

Cauta produsul dorit: Poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in in partea de sus a ecranului.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in coș”. Se pot adauga produse din listingul de categorie de produse sau din pagina de afisare detalii produs.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Dupa adaugarea fiecarui produs, se afiseaza un sumar al produselor afisate in cos, poti accesa direct  cosul de cumparaturi, sau poti continua navigarea in site.

Cand termini verifica-ti cosul.

La vizualizare rapida cos (treci mouse-ul peste simbolul din dreapta sus) se poate  vedea un listing cu toate produsele, valoarea totala si un buton PLATESTE ACUM care-ti permite startul procedurii de checkout.  Aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate. Comanda se poate face fie ca utilizator logat (adresa email, parola), fie ca oaspete fara creare cont, utilizand comanda rapida. Odata autentificat, se confirma datale de livrare si facturare; de obicei, acestea coincid, sau daca nu, se poate specifica in mod explicit acest lucru, inclusiv se poate adauga o adresa noua, la nevoie si se continua procedura de checkout.

Detalii de facturare si livrare comanda

In timpul procedurii de checkout se alege transportatorul, se confirma acceptul termenilor si conditiilor
Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita
Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.
Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Karcher Center Cutotul” inainte de a trimite comanda.
Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton ti se va confirma generarea comenzii si vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea acesteia. In final, in contul utilizator exista posibilitatea verificarii starii comenzii emise (in lucru, livrata, etc) utilizatorul fiind tinut la curent procesarea acesteia.