KCC


Servicii

Prin oferta diversificata de servicii firma noastra, Karcher Center Cutotul - KCC, se diferentiaza de majoritatea furnizorilor de echipamente de curatenie de pe piata. Daca o firma de profil se implica direct in domeniul solutiilor profesionale de curatenie si nu se rezuma doar la vanzarea de echipamente implicit o sa-i creasca experienta, aria de expertiza si valoarea pe piata.

Serviciile oferite de KCC sunt urmatoarele:
  • Consilierea clientilor in alegerea aparatelor si echipamentelor, accesoriilor si pieselor de schimb, detergentilor sau instalatiilor necesare aplicatiilor specifice domeniului lor de activitate.
  • Comercializarea de aparate noi si second-hand, accesorii, piese, detergenti, etc atat la sediul firmei noastre din Satu Mare, Strada Botizului nr 24, cat si in mediul online.
  • Service garantie si post garantie pentru toate tipurile de aparate Karcher si nu numai. Pentru detalii acesati aici pagina Mentenanta, servicii garantie si post-garantie.
  • Contracte de mentenanta si de revizii periodice de mai multe tipuri care sa se potriveasca perfect nevoiilor clientiilor si a regimului de utilizare a aparatelor
  • Inchirierea de aparate de curatenie profesionale atat pentru proiecte pe termen lung cat si pentru utilizare punctuala.