KCC

Comandă, plată, livrare

1
PROCEDURĂ COMANDĂ ONLINE
Navigați in site-ul KCC pe articole și categorii, adaugați produsele dorite în coșul de cumpărături.
Cosul poate fi vizualizat in orice moment si actualizat relativ la componenta, numar de produse adaugate per articol si bineinteles valoarea totala.
Cand se doreste, se poate declansa procedura de plata. Click pe butonul Platiti sau Finalizare comanda.
Daca utilizatorul este autentificat se continua cu procedura, daca nu se cere intra in procedura de autentificare, si creare a unui cont pentru persoana fizica sau juridica.
Sau se poate continua procedura in calitate de oaspete, fara creare cont. Odata autentificat, se confirma datale de livrare si facturare; de obicei, acestea coincid, sau daca nu, se poate specifica in mod explicit acest lucru, inclusiv se poate adauga o adresa noua, la nevoie.
Pasul urmator va fi alegerea modului de livrare (daca este cazul). In cazul curent exista firma de curierat care va efectua transportul in mod gratuit daca valoarea comenzii depaseste 600 de lei.
Se confima acceptul la termanii legali si se trece la pasul urmator: modalitatea de plata.
Se confirma modalitatea de plata si comanda este finalizata. In final in contul utilizator exista posibilitatea verificarii starii comenzii emise (in lucru, livrata, etc) utilizatorul fiind tinut la curent procesarea acesteia.
2
COMANDĂ ÎN 3 SECUNDE
In cazul in care utilizatorul nu doreste sa treaca prin pasii necesari procesarii unei comenzi, si doreste o rezolvare rapida, site-ul KCC pune la dispozitia utilizatorului optiunea COMANDĂ ÎN 3 SECUNDE.
Practic, utilizatorul completand un singur formular cu un singur camp, trimite prin e-mail sau SMS unui operator KCC un numar de telefon. La acest numar, utilizatorul va fi contactat intr-un interval de max. 10-15 min. de la initierea comenzii in 3 secunde.
Se comunica operatorului detaliile comenzii (articole, adresa, plata, etc.) si se trece la procesarea comenzii.
Asta-i tot.
Totusi trebuie avut in vedere ca aceasta modalitate nu evidentiaza istoricul comenzilor, in consecinta utilizatorul ar putea sa nu beneficieze de eventualele promotii, reduceri, vouchere etc.
Serviciu funcționabil în zile lucratoare, de luni până vineri în intervalul orar 9:00 - 16:00. In cazul in care mesajul dvs. nu se incadrează în acest interval, o să fiți contactat în prima/a doua zi la prima oră, dupa caz.
3
TRANSPORT GRATUIT
KCC asigura transport gratuit pentru toate produsele sale prin GLS la adresa specificata in comanda la valoare mai mare de 600 de lei.. In cazul in care produsul se afla pe stoc acesta se livreaza in max. 24 de ore de la emiterea comenzii.
Altfel, in functie de marimea comenzii, aceasta se livreaza tipic in 2-3 zile de la emitere.
Toate comenzile vor fi confirmate telefonic. Transportul este asigurat numai până în fața scării / porții conform condițiilor de livrare ale curierului.
TRANSPORTUL GRATUIT SE APLICA DOAR PENTRU LOCALITATILE DIN ARIA DE ACOPERIRE GLS. PENTRU CELE DIN AFARA ARIEI DE ACOPERIRE, CLIENTUL ACOPERA KM SUPLIMENTARI. Puteti afla daca transportul este gratuit sau daca aveti de achitat km suplimentari in cosul magazinului sau la pasul final de plasare comanda.
4
MODALITĂȚI DE PLATĂ
Utilizatorul site-ului KCC poate efectua plata comenzii intr-una din modalitatile de mai jos:
  • Numerar. Plata cash la livrare prin ramburs
  • Cu card bancar. Plata cu card prin serviciul securizat PayU (posibilitate de plata in rate, până la șase rate lunare cu dobandă zero ! )
  • Carduri de cumparaturi acceptate: ALPHA BANK, STAR BANCA TRANSILVANIA, BRD Finance, CARD AVANTAJ, GARANTI BANK