KCC


Patente si premii

Peste 280 de ingineri si tehncieni lucreaza impreuna la realizarea a noi rezolvari pentru probleme si impun standarde in domeniul tehnicii de curatare. Mai mult de 260 de patente si mostre pentru utilizare a fost create prin intermediul spiritului lor descoperitor si bucuria inovatoare. Kärcher a fost prima companie din domeniul sau certificat dupa DIN EN ISO 9001.
Cunostiintele dobandite din cercetare au fost transpuse de catre Kärcher in mod consecvent si evolutional in produse fiabile pentru piata.
Exemple extraordinare pentru aceasta sunt primul aparat de curatat cu inalta presiune mobil pentru intrebuintare privata, matura cu acumulator manevrabila si robotul de curatat inteligent si autonom pentru intrebuintarea in casa, sinstemul rezervor in rezervor care reduce spatiul la apatarele de frecat / aspirat Kärcher, aparatul de spalat masini cu inalta presiune care nu se atinge sau cel fara perie.
Aparatele Kärcher unesc functionalitatea cu optica corespunzatoare. Pe aceasta tema au fost desemnati cu peste 70 de premii nationale si internationale pentru design exceptional. Peste 70% din cifra de afaceri este adusa de catre aparate cu o vechime de maxim 4 ani - un semn clar pentru puterea de inovatie a companiei.