KCC

Livrarea bunurilor
Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “ISTORIC SI DETALII ALE COMENZILOR”.
Aici poti vedea o lista a tuturor comenzilor tale cod, data, valoare mod plata, factura asociata (descarcabile), si starea de procesare in care se afla.
Starea comenzii poate fi urmarita in sectiunea “URMĂRIȚI-VĂ COMANDA PAS CU PAS

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea modificarii sau anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in sectiunea „Adaugati un mesaj” in care comunicati acest lucru vanzatorului.
In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0770 506 954. Colegii nostri de la suport vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Karcher Center Cutotul
Livrare prin curier (standard)

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei care contin produse vandute de KCC, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.

Taxa de livrare

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de KCC este unica de 28 RON pentru toate localitatile aflate in raza de acoperire a transportatorului GLS. Pentru restul se aplica o taxa in funtie de nr. de kilometri exteriori intre punctul de distributie GLS si adresa tinta.
Pentru a verifica daca nu exista km exteriori si daca va aflati in raza GLS va rugam sa dati click pe link-ul de mai jos:
https://gls-group.eu/RO/ro/home.

In conditiile in care produsul se afla pe stoc durata de livrare a acestuia este de max. 24-48 ore de la emiterea comenzii. Altfel livrarea poate dura mai mult, si vanzatorul comunica in cel mai scurt timp durata probabila de livrare a produsului.